32 Mexicaanse Recepten voor 2024 | WijnSpijs Magazine (2024)

32 Mexicaanse Recepten voor 2024 | WijnSpijs Magazine

32 Mexicaanse Recepten voor 2024 | WijnSpijs Magazine (2)

Mexicanen zijn dol op wrappen. Ze vullen tortilla’s en taco’s met vullingen gemaakt van bonen, vlees, vis en groenten en maken ze af met toppings zoals guacamole en salsa verde.

Het fijne aan Mexicaanse koken is dat de meeste recepten supersnel op tafel staan, en je gemakkelijk experimenteert met de vullingen en toppings: zolang er maar een taco of een tortilla is om hem in te doen.

En dat is ook nog eens een toffe manier van eten. Aan tafel zelf je taco of burrito samenstellen. Beetje meer guacamole of iets meer kaas? Gewoon genieten.

Zin gekregen in taco's, burrito's, fajita's of enchiladas met gesmolten kaas uit de oven? Lees dan hieronder meer Mexicaanse recepten!

Alle 32 Mexicaanse recepten op een rij

15 min MakkelijkSalsa Verde [basisrecept]Salsa Verde! Een van de makkelijkste en meest veelzijdige sauzen!
25 minMakkelijkNacho ovenschotel met gehakt en gesmolten kaasEen nacho ovenschotel als avondeten, of bij de borrel, is zo gemaakt. Dit recept voor Mexicaanse nacho's uit de oven met gehakt is een echte favoriet.
20 minMakkelijkNacho's uit de oven met kaas en gehaktNacho's uit de oven met kaas en gehakt is een duivels lekkere borrelhap. De combinatie van warme tortillachips, gesmolten kaas en dips zijn onweerstaanbaar!
25 minMakkelijkWraps met gehakt + nooit meer vieze handen met onze vouwinstructies!Een makkelijk recept voor wraps met gehakt. Met de stap voor stap uitleg hoe je het beste een wrap kan vouwen, kan je zorgeloos eten zonder bang te zijn voor vieze handen.
30 minMakkelijkMaak je eigen Mexicaanse taco saus [recept]In Mexico wordt een taco stalletje beoordeeld op z'n salsa. Zelf je taco saus maken is veel lekkerder en zo klaar!
30 minutenMakkelijkMaak je eigen chilisaus! [recept]Prachtige gemene chilisaus die je zelf maakt! Luchtdicht afgesloten blijft hij wel 6 maanden goed.
30 minMakkelijkDe lekkerste kippenvleugels voor bij een koud biertje [recept]Deze kippenvleugels zijn in Mexico razend populair. Drink er een ijskoud biertje bij en je middag kan niet meer stuk.
15 minMakkelijkMexicaanse fruitsalade met kokos, muesli en honing [recept]Deze Mexicaanse fruitsalade met meloen, papaja, kokos, muesli en honing is heerlijk als snack, ontbijt of dessert. Een goed gerechtje voor in de zomer!
30 minMakkelijkFrisse ceviche van verse zeeduivel met avocado [recept]Dit frisse ceviche recept is eenvoudig te maken, gezond, staat zó op tafel en zit bomvol smaak! Perfect voor in de zomer, of als voorgerechtje!
15minMakkelijkWraps met avocado en gebakken halloumiHalloumi is een Cypriotisch kaas die je kunt bakken en grillen, zonder dat het smelt of z’n vorm verliest. Dat maakt de kaas zo interessant voor wraps of salades.
10 minMakkelijkHeel simpel zelf guacamole maken! [recept]Wil je guacamole maken en zoek je een recept? Zoek dan niet verder! Dit guacamole recept is heerlijk. Onder het recept staan nog variatietips!
15minGemiddeldZelf waterkefir maken + meer info over deze drank! [recept]Waterkefir is een gefermenteerde drank, die wordt gemaakt met behulp van een bacterie- en gistcultuur. Lees hier een waterkefir recept en tips!
15minMakkelijkKip a la club wraps receptWraps met kip, het ideale zomervoer en lunchgerecht. Probeer ook dit recept met Kip a la club recept!
15minMakkelijkWraps met kikkererwtenshoarmaGoed gevulde wrap met vullende kikkererwten voor de stevige trek. Perfect voor vrijdagavond op de bank.
15minGemiddeldWraps met tandoori bloemkool en basilic*msausWat een creatieve combi, en zo gezond! Haal al je vitamientjes binnen met dit recept.
15minMakkelijkWraps met 'smokey beans' en zoete aardappelDeze texmex wrap geeft kick aan je dag. Kan voor lunch, maar ook voor een feestje.
15minMakkelijkWraps met hummus en gegrilde groente receptHummus en gegrilde groenten, niet voor niets de meest gemaakt combinatie aller tijden? Ook op een wrap niet te versmaden.
15minMakkelijkLibanese wraps met kipIk maak misschien wel wekelijks wraps met kip, altijd een beetje anders. Deze keer Libanese wraps met kip, het ideale zomervoer en lunchgerecht.
20 minMakkelijkWraps met kip 'caesarstyle'[recept]Wraps met kip, het ideale zomervoer en lunchgerecht. Gezond, goed voor te bereiden en makkelijk mee te nemen. Maak zelf wraps met kip!
50 minutenGemiddeldChili con carne met lamsgehakt en pompoen [recept]De klassieke chili con carne krijgt een draai door het rundergehakt voor lamsgehakt in te ruilen en er blokjes troostende flespompoen bij te doen!
15minMakkelijkZelf Mexicaanse taco’s maken – vegetarisch of met gehakt [recept]Taco of taquito betekent letterlijk ‘partje’ in het Spaans. Lees hier hoe je zelf de lekkerste taco's maakt, met gehakt of vegetarisch!
15minMakkelijkZelf de lekkerste Mexicaanse salsa saus maken [recept]Een Mexicaans gerecht mag je geen Mexicaans noemen als er geen salsa saus bij wordt geserveerd. Lees hier een heerlijk salsa saus recept!
30 minMakkelijkDe ultieme nacho'sNacho's zijn het ideale zondagse comfortfood en een geweldige manier om wat overgebleven shortrib of barbacoa te gebruiken. Het recept is een richtlijn, gebruik gewoon wat je in je koelkast hebt.
15minGemiddeldMexicaanse enchiladas met gehakt en gesmolten kaas! [recept]Deze fantastische enchilada’s – Mexicaanse gevulde tortilla’s in tomatensaus met lekker veel kaas – zijn leuk om te maken én te eten.
15minMakkelijkMais op de barbecue | speedy cornzales [recept]Zomer! Tijd om de BBQ uit de schuur te halen! Maïs op de BBQ mag dan uiteraard niet ontbreken. Lees hier een heerlijk mais van de bbq recept!
10minMakkelijkMaak je eigen Margarita's [co*cktail recept]De Margarita co*cktail is lekker eenvoudig te maken en toch complex van smaak. In dit artikel lees je hoe je de beste Margarita’s maakt, én variatietips!
30 minutenMakkelijkQuesadilla's met kip en kaas zijn het perfect comfort food [recept]Met dit gemakkelijke quesadilla recept tover je zo een smaakvolle Mexicaanse quesadilla in elkaar.
90 minGemiddeldVegetarische chili van Jamie Oliver [recept]In dit artikel lees je een van onze favoriete Jamie Oliver recepten: vegetarische chili! Dit recept voor vegetarische chili is super gezond en lekker!
15minGemiddeldVegetarische quesadillas maak je zo [recept]Vegetarische quesadillas zijn makkelijk, snel en gezond. Moet de groentelade leeg? Met dit vegetarische quesadillas recept lukt dat makkelijk!

Op zoek naar lekkere recepten?

Gang

VoorgerechtenHoofdgerechtenNagerechtenOntbijtBrunchLunchAvondetenBorrelhapjes

Thema

Barbecue receptenSlowcooker receptenPasta receptenTapas receptenQuiche receptenco*cktail receptenSalade receptenTraybake recepten

Keuken

AziatischFransSpaansMexicaansGrieksIndischThaisLibanees

Dieet

VegetarischKoolhydraatarmVeganKetoGlutenvrijPaleoGezondEiwitrijk

Ingrediënten

RijstAvocadoSpinazieAardappelGehaktKabeljauwKipRabarber

32 Mexicaanse Recepten voor 2024 | WijnSpijs Magazine (2024)
Top Articles
Tony Ferguson not ready to retire after 'a couple losses' when he's the BOAT (sorry, GOATs)
Dinar Guru Recaps Updates
Spn 1816 Fmi 9
Byrn Funeral Home Mayfield Kentucky Obituaries
craigslist: south coast jobs, apartments, for sale, services, community, and events
Truist Drive Through Hours
Catsweb Tx State
Moe Gangat Age
Craigslist Boats For Sale Seattle
Summoners War Update Notes
Lax Arrivals Volaris
Hoe kom ik bij mijn medische gegevens van de huisarts? - HKN Huisartsen
Learn2Serve Tabc Answers
Playgirl Magazine Cover Template Free
Mary Kay Lipstick Conversion Chart PDF Form - FormsPal
2016 Ford Fusion Belt Diagram
50 Shades Darker Movie 123Movies
Echat Fr Review Pc Retailer In Qatar Prestige Pc Providers – Alpha Marine Group
Mzinchaleft
Craigslist Mt Pleasant Sc
Barber Gym Quantico Hours
PCM.daily - Discussion Forum: Classique du Grand Duché
Sand Dollar Restaurant Anna Maria Island
A Christmas Horse - Alison Senxation
Black Panther 2 Showtimes Near Epic Theatres Of Palm Coast
2004 Honda Odyssey Firing Order
Pioneer Library Overdrive
24 Hour Drive Thru Car Wash Near Me
Courtney Roberson Rob Dyrdek
2487872771
Roadtoutopiasweepstakes.con
Human Unitec International Inc (HMNU) Stock Price History Chart & Technical Analysis Graph - TipRanks.com
Texters Wish You Were Here
Scanning the Airwaves
KM to M (Kilometer to Meter) Converter, 1 km is 1000 m
Elizaveta Viktorovna Bout
Mcgiftcardmall.con
One Main Branch Locator
Busted Newspaper Campbell County KY Arrests
World Social Protection Report 2024-26: Universal social protection for climate action and a just transition
Homeloanserv Account Login
Subdomain Finder
VDJdb in 2019: database extension, new analysis infrastructure and a T-cell receptor motif compendium
4k Movie, Streaming, Blu-Ray Disc, and Home Theater Product Reviews & News
About Us
Darkglass Electronics The Exponent 500 Test
The Blackening Showtimes Near Ncg Cinema - Grand Blanc Trillium
The Quiet Girl Showtimes Near Landmark Plaza Frontenac
Is Chanel West Coast Pregnant Due Date
Bones And All Showtimes Near Emagine Canton
Asisn Massage Near Me
Die 10 wichtigsten Sehenswürdigkeiten in NYC, die Sie kennen sollten
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated:

Views: 6052

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.